- How long will it take a driver to drive 300 miles?
- How long does it take to drive 350 miles?
- How long does it take to drive 120 miles at 60 mph?
- How long is 50 miles drive?
- How long does it take to drive 300 miles at 60 mph?
- How many minutes does it take to drive 60 miles?
- How long would it take to walk 400 miles?
- How long does it take to drive 400 miles at 60 mph?
- How long will it take to go 60 miles at 40 mph?
- How long will it take to go 60 miles at 80 mph?
- How many hours away is 400 miles?
- How long it takes to drive 300 miles?
- How many minutes away is 3 miles?
- How long does it take to drive 100 miles?
- How many hours is 69 miles?
- How long does it take to go 60 miles per hour?
- How long does it take to go 50 miles at 60 mph?
- How long will it take to go 60 miles at 60 mph?

## How long will it take a driver to drive 300 miles?

A car travels 300 miles in 5 hours..

## How long does it take to drive 350 miles?

SOLUTION: How long would it take to drive 350 miles at 55 miles an hour. Question 185613: How long would it take to drive 350 miles at 55 miles an hour. 350/55=6.363636 HOURS.

## How long does it take to drive 120 miles at 60 mph?

It took Joe 2 hours to drive 120 miles at 60 mph, and it took 3 hours at 40 mph, giving us a total time of 5 hours. In the steps above we calculated total distance (120 miles + 120 miles = 240 miles), and we just found total time (5 hours).

## How long is 50 miles drive?

50 miles could be 40 min drive or it could be 1 hour and 10 min depending on the roads one must take.

## How long does it take to drive 300 miles at 60 mph?

5 hours300 miles divided by 60mph = 5 hours.

## How many minutes does it take to drive 60 miles?

51.4285714286 minutes60 miles (distance) can be driven in 0.8571428571 hours (approx.) or in 51.4285714286 minutes (approx.) where the average speed is 70 mph (rate). C.H.

## How long would it take to walk 400 miles?

400 miles/ 4mph = 100 hours. Now assuming that a person will not walk more than 25 miles a day we take 400 hours / 25 miles per day= 16 days.

## How long does it take to drive 400 miles at 60 mph?

The trip takes 5 hours and 43 minutes.

## How long will it take to go 60 miles at 40 mph?

1.5 hours40mph * 1.5 hours = 60 miles.

## How long will it take to go 60 miles at 80 mph?

0875 x 60 (one hour) = 5 minutes or 5.25 minutes. 80 Miles/ 60 mins = 1.34 Miles/ minute.

## How many hours away is 400 miles?

We found a pretty good rule of thumb for time estimates was an average of 50 miles per hour. That would make your 400 mile drive take 8 hours.

## How long it takes to drive 300 miles?

My guess is 5-6 hours, depending on stops, interstate or town driving, etc. Be careful! From Chicago to Detroit it’s around 4 1/2 hours give or take depending on stops and construction in Michigan, which there inevitably is!

## How many minutes away is 3 miles?

45 minutesIt means 15 minute for 1 mile and around 45 minutes for 3 miles.

## How long does it take to drive 100 miles?

Suppose you travel a distance of 100 miles, and it takes 1 1/2 hours to do it. Your average speed is then 100 miles divided by 1.5 hours which equals 66.67 miles per hour. When calculating miles per hour for distances that take only minutes, you convert the number of minutes to fractions of an hour.

## How many hours is 69 miles?

It will take you approximately 1 hour, 4 minutes and 31 seconds. I found this by using the time = distance/speed equation. Plugging in 69.9 miles for distance & 65 mph for speed will get you roughly 1.075 hours.

## How long does it take to go 60 miles per hour?

60 miles per hour conveniently reduces to 1 mile per minute, since of course there are 60 minutes in an hour. Therefore, at 60 miles per hour it will take 65 minutes to drive 65 miles.

## How long does it take to go 50 miles at 60 mph?

==> T = 5/6 * 60 minutes = 50 minutes. Then, the time needed to travel 50 miles at a 60m/h speed is 50 minutes.

## How long will it take to go 60 miles at 60 mph?

about 1 1/2 hoursNormal roads 60 Miles at the normal 60 MPH limit takes about 1 1/2 hours.